Mobil: 23439322 Mail: info@sponzmtbcenter.dk

Få en fantastisk ferie i Nordsjælland

En fantastisk oplevelse og smil på læben
Det kan godt være at vinteren er over os. Men vi lever også i en speciel tid, en tid hvor der i den grad kan være behov for at slippe væk fra hverdagen. Det er også en tid, hvor rigtig mange danskere er blevet turister i eget land og har fået øjnene op for, hvad det danske land har at byde på. Specielt udendørsaktiviteter er blevet mere populære. Vi har hos Sponz MTB Center sæt en større interesse for at komme ud i naturen på mountainbike. Det er blevet et kæmpe hit at leje sommerhuse, slappe af på terrassen og bare komme naturen ved på en helt ny måde.

Vi har slået os sammen med Campaya som er en online portal til at finde det helt perfekte sommerhus. Campaya har udvalgt 17 af de seværdigheder og oplevelser du bare skal opleve i Nordsjælland. Vi er selvfølgelig en del af den liste. Så planlægger du en tur til Nordsjælland, så tag med os ud og cykle i skoven, få pulsen op og noget adrenalin i blodet. Vi garanterer en fantastisk oplevelse. Du kan leje cykler lige HER, eller sende os en mail på event@sponzmtbcenter.dk

Lej dit næste sommerhus med Campaya
Med Campaya er det blevet lettere end nogensinde at finde et sommerhus til din næste ferie. Campaya har samlet det fulde udvalg på tværs af et meget stort antal udlejningsbureauer, så du slipper for besværet med at søge hele internettet igennem. Det klarer vores søgemaskine let og hurtigt for dig, og du kan finde dit sommerhus i Nordsjælland her.

Der er mere end 25.000 sommerhuse i Danmark og over 110.000 ferieboliger i hele verden i den store søgemaskine. Og prisen? Den finder du ikke bedre andre steder.

Lad jer inspirere til jeres ferie i Nordsjælland og læs om Sponz MTB Center lige her.

Campaya ønsker jer en rigtig, rigtig god ferie!

Luk menu
×

Kurv