Mobil: 23439322 Mail: info@sponzmtbcenter.dk

MTB events

Hop i cykeltøjet og oplev sjove MTB events

Vores mountainbike-arrangementer er meget alsidige og der er rig mulighed for at finde et event, der passer til dit tempo og behov. Her udelukker vi ingen, men tilbyder derimod vores kunder, at komme med på en oplevelse, der kan udvide deres horisont og give dem nogle gode fif og ruter til deres egne ture i løbet af ugen.

Tag med på tur

 Vi er ude på cyklerne en masse gange om året og introducerer mange forskellige mtb-events, som kan sætte gang under pedalerne.

Vi skaber et frirum for din yndlingssport og giver dig alle de gode fif og ruter – derved sikrer du dig selv en god og aktiv fremtid på din mountainbike.

Har du ikke en mountainbike, er der mulighed for at leje en mtb hos os – se mulighederne her:

Fællesskab og fede oplevelser

Hos Sponz MTB Center vil vi rigtig gerne hjælpe vores kunder godt på vej i deres interesse indenfor mtb-sport. Derfor har vi introduceret en masse sociale mountainbike-arrangementer, som skal styrke fællesskabet blandt mountainbike-entusiaster på Sjælland.

Her byder vi velkommen til en masse sjove udfordringer på mtb, hvor vi arrangerer ture for en masse glade mountainbike-entusiaster, der alle deler deres passion for sporten.

Aktuelle mtb-events

 

Mtb-events til alle typer cykelryttere

Vores mtb-events dækker mange forskellige aspekter af sporten og du kan tilmelde dig arrangementer lige fra sjove sociale rides, hvor vi tager cyklerne en tur i skoven, til lærerige events, der sætter fokus på forskellige emner indenfor mtb-sporten. Vores mountainbike-arrangementer er super sjove og sociale, hvor du får lov til at møde mennesker, der brænder for sporten, ligesom dig selv.

Vores forskellige mountainbike-arrangementer skifter mellem alt fra sjove ture i skoven, til informative aftenener i vores center, hvor vi byder på gode råd, snacks og snak. Her får du lov til at snakke mtb fra start til slut og kan møde andre ryttere i området, der deler den samme glæde som dig. Vores mtb-events er også en fantastisk mulighed for at komme ud med det sociale slæng i weekenden eller hverdagsaftenen og lave mødes på en anderledes måde, end de normale aftaler.

Tag med - også selvom du ikke ejer en mountainbike

Vi har haft stor succes med vores forskellige mountainbike-arrangementer gennem tiden og vi har observeret at interessen for mtb strækker sig langt i både alder og køn. Derfor er vores events med til at samle folk om deres interesse og få brugt deres flotte, lækre cykler. Har man mod på at tage med en tur i skoven en dag, men ikke ejer en mountainbike, er håbet heldigvis ikke ude – hos Sponz MTB Center udlejer vi mountainbikes ud i tidsperioder, der passer lige til dine behov. Du kan læse alt om vores udlejningsmuligheder her. Derved kan du stadigvæk smække polstringen i sadlen og tage med på tur.

Vores mountainbike-events kan være en alletiders mulighed for at afprøve mtb-sporten og se om det er noget for dig. Med vores gode udlejningsmuligheder, samt mange events i løbet af året, kan du afprøve sporten i trygge og sikre omgivelser. Vi tager hensyn til alle og bestræber os på at give dig den bedste oplevelse muligt. Hvem ved, måske bliver det din helt store interesse! Skulle det gå hen og blive tilfældet, har du heldigvis også rig mulighed for at købe din egen mountainbike hos os. Vi har et stort udvalg af nogle af de stærkeste mærker på markedet. Se alle vores modeller her.

Få nye relationer og socialt samvær med Sponz MTB Center

Om I er en stor gruppe af mountainbike-entusiaster, der leder efter nogle sjove timer på cykel, eller om du står alene med interessen for mtb, så er vores events lige sagen. Vi bestræber os på at give jer nogle sjove og lærerige timer, hvor mountainbiken er i centrum. Udover at komme ud og få vind i kinderne, får du også en masse nye bekendtskaber, gode råd og fif og forhåbentligt blod på tanden til at give den gas.

Vi udbyder mange forskellige events gennem året og bliver altid glade, når der viser sig nye ansigter i mængden. Er du interesseret i ugentlig turnering eller månedlig langtur, kan et Sponz MTB Center VIP-medlemskab være noget for dig. Her får du en masse lækre fordele og gode rabatter. Har du spørgsmål til vores event-kalender eller VIP-fordele, er du altid velkommen til at kontakte os her eller komme forbi vores butik i Hillerød, hvor vores søde personale står klar til at hjælpe dig

×

Kurv