Mobil: 23439322 Mail: info@sponzmtbcenter.dk

Lej mountainbike / Rent a mountainbike

Nem og hurtig mountainbike udlejning

Vores MTB udlejning er alletidersmulighed for at prøve cykelsporten

Hos Sponz MTB Center specialiserer vi os i mountainbike udlejning og sørger for, at processen er nem og hurtig. Lej en mountainbike og prøv cykelsporten af i trygge rammer, uden du skal investere i en MTB til at starte med. Hos os finder du mountainbike-leje med alt det, du skal bruge til en tur i skoven. Se vores priser på udlejning nedenfor.

Vores MTB udlejning er meget populær, da det giver vores kunder mulighed for at udforske Nordsjælland på en sjov og udfordrende måde. Områderne nær Hillerød byder på fedt terræn til mountainbikes, men du kan også skrive dig op til et af vores mange MTB-events, der tager dig med på guidede tours. Her kan du også leje mountainbike, så du altid kan være med.

Priser for MTB udlejning

Når du lejer en af vores mountainbikes, medfølger hjelm og drikkedunk

Udfyld nedenstående felter for leje af mountainbike / Fill out the form

Searching Availability...

Lej mountainbike efter behov - Planlæg din tur

Har du en dato i tankerne? Udfyld ovenstående felter og se dine muligheder for leje af mountainbike, samt udstyr til turen. Sponz MTB Center giver dig også mulighed for leje af cykelgrej og supplerende tilbud til turen. Du kan lej mountainbike i et tidsrum, der strækker sig fra alt mellem 3 timer og en måned af gangen. Dine behov bliver altid dækket med nem og overskuelig MTB udlejning.

Har du spørgsmål om vores cykler eller til selve udlejningen, er du altid velkommen til at ringe til os på tlf. 23 43 93 22 eller komme forbi butikken. Vi tager gerne en snak om dine muligheder, og hvordan lejeperioden skal forløbe sig. Det er nemlig ganske nemt og billigt.

Udover MTB udlejning tilbyder Sponz MTB Center også leasing af mountainbikes. Det er en fantastisk måde at komme ud på cyklen, uden at investere i en mountainbike selv.

Rent your mountain bike at Sponz MTB Center

At Sponz MTB Center we offer you an opportunity to rent a mountain bike. Explore the area on a high-functioning MTB of the highest quality. We ensure you a quick and easy process and provide a top-notch mountain bike for you to cruise.

Our rental periods vary from 1 day and up to a month at a time. We also offer our customers an opportunity to rent equipment, like an EVOC bike bag. Contact us for more information. Our rental is easy – you just hand over the bike at the end of the rental period. We’ll then take care of the refitting so all you have to do is enjoy the benefits of the mountain bike.

Det er nemt at leje mountainbike hos Sponz MTB Center

Klar til brug

Lej en mountainbike, så klarer vi det hele. Det er nemt og billigt, hvis du ikke selv vil investere i en MTB.

Vi klarer alt det kedelige, når du bestiller mountainbike udlejning hos Sponz. Du får en kvalitetscykel i hænderne, som er toptunet og klar til brug.

Nemt og billigt

Vores MTB udlejning er altid nem og overskuelig. Du skal bare nyde turen, for derefter at aflevere cyklen tilbage, uden at tænke på eftersyn og klargøring til næste tur.

Du kan altid bare leje mountainbike, når du føler for en tur i skoven. Der står en MTB klar til dig hos os.

Cykler i topkvalitet

Sponz MTB udlejning giver dig garanti på at den cykel, du modtager, er 100 % i orden.

Vores udlejningscykler er mountainbikes i høj kvalitet. De modeller, du kommer ud på, står til ca. 13.000 kr. i butikken. Det er derfor ikke cyklen, der går ned først, efter en lang og sej tur i skoven. 

Klippekort for mountainbike udlejning

Slip for besværet med vedligeholdelse og opbevaring eller transport af mountainbikes på ferier og i weekender.

Vi har mange sommerhusgæster, som ønsker at leje en mountainbike, når de er på ferie på Nordsjælland. Derfor tilbyder vi nu, at du kan købe et klippekort. Vi kan arrangere at du, mod et mindre gebyr, får leveret en lækker, nyserviceret mountainbike, klar til at skabe gode oplevelser i sommerhuset.

Aftal med os, hvornår I er i sommerhuset, så vi sørger for at cyklen ankommer sammen med jer. Alternativt finder vi et afhentningstidspunkt i eller omkring vores center.

1 klip = 1 dag

×

Kurv