Mobil: 23439322 Mail: info@sponzmtbcenter.dk

Lej en mountainbike / Rent a mountainbike

Lej en mtb og lev livet

Vores udlejning af mountainbikes er alletiders mulighed for at prøve sporten

Sponz MTB Center specialiserer sig i leje af mountainbikes og vi sørger for, at processen er nem og hurtig – lej alt hvad du skal bruge til en tur i skoven. 

Hvis turen kun bliver et par gange om året, skal du ikke bruge energi på en mtb, som står i garagen og giver dig dårlig samvittighed.

Klippekort

Slip for besværet med vedligeholdelse og opbevaring eller transport af mountainbikes til sommerhuset. 

Vi har mange sommerhusgæster som ønsker at leje en mountainbike, når de er i sommerhus. Derfor tilbyder vi nu at man kan købe et klippekort. Vi kan arrangerer,  at man mod et mindre gebyr, får leveret en lækker nyserviceret mountainbike, klar til at skabe gode oplevelser i sommerhuset.

Aftal med os hvornår I er i sommerhuset, så vi sørger for at cyklen ankommer sammen med Jer eller et afhentningstidspunkt i eller omkring centret. 

1 klip = 1 dag

Lej din moutnainbike hos Sponz MTB Center

Klar til brug

Lej en mountainbike, og vi klarer alt til dine fremtidige cykelture – også hvis du ikke er ude efter at købe en mountainbike.

Lejer du en mountainbike hos os, klarer vi alt det kedelige. Du får en kvalitetscykel i hænderne, som er toptunet og klar til brug.

Nemt og billigt

Du skal bare nyde turen, for derefter at aflevere cyklen tilbage, uden at tænke på eftersyn og klargøring til næste tur.

Lej en mountainbike når du føler for en tur i skoven. Der står altid en mtb klar til dig hos os.

 

Cykler i topkvalitet

Når du lejer en mountainbike hos Sponz MTB Center, har du garanti på, at den cykel du modtager er 100 % i orden.

Vores udlejningscykler er mountainbikes der står til cirka 13.000 kr., så vi garanterer at det ikke er cyklen der går ned først.

Rent your mountain bike at Sponz MTB Center

At Sponz MTB Center we offer you an opportunity to rent a mountain bike. Explore the area on a high-functioning mtb of the highest quality. We ensure you a quick and easy process and provide a top-notch mountain bike for you to cruise.

Our rental periods vary from 1 day, up to a month at a time. We also offer our customers an opportunity to rent equipment, like an EVOC bike bag. Contact us for more information. The rental process is easy where you merely hand over the bike at the end of the rental period – We’ll then take care of the refitting so all you have to do is enjoy the benefits of the mountain bike.

Priser for udlejning af mountainbikes

Med cyklerne medfølger hjelm og drikkedunk

Udfyld nedenstående felter og lej en mountainbike / Fill out the form

Searching Availability...

Planlæg din tur – Lej din mountainbike efter behov

Har du en dato i tankerne? Udfyld nedenstående felter og se dine muligheder for leje af mountainbike, samt udstyr til turen. Du finder mange forskellige muligheder for leje af grej og supplerende tilbud til turen. Du kan leje en mountainbike i et tidsrum, der strækker sig fra alt mellem 3 timer og en måned af gangen – derved er du sikret at dine behov er dækket og at lejen bliver nem og overskuelig.

Har du spørgsmål om cyklen eller nogle af de øvrige produkter, er du altid velkommen til at ringe til os hos Sponz MTB Center eller komme ned i butikken. Vi tager gerne en snak om dine muligheder og hvordan lejeperioden forløber sig. Det er nemlig ganske let og til en billig pris.

Du kan finde vores kontaktinformation her, hvor vi glædeligt hjælper dig med udlejning. Vi tilbyder også leasing af mountainbikes, hvilket er endnu en fantastisk mulighed for at komme ud på cyklen.

×

Kurv