Mobil: 23439322 Mail: info@sponzmtbcenter.dk

Sponz MTB Center opruster på eventsetup

Efterspørgslen på firmaevent vokser markant

Grundet den stigende efterspørgsel kombineret med flere samarbejder med konferencecentre, har vi valgt at opgradere vores eventsetup.
Vi har skiftet vores udlejningscykler ud og i samme ombærring opgraderet dem til en Scott Scale 950 med Shimano XT 12 SP. Det er en cykel til kr. 14.000,-, så vi garanterer at alle deltagere får en god oplevelse på en top tunes cykel. 

Vi har samtidig investeret i en ny eventtrailer. Traileren gør at vi kan komme rundt i hele landet og have 45 cykler med. Traileren har fået monteret omfattende batteri og elnet, så vi kan stå ude mid i skoven uden at skulle undvære strøm til lækker kaffe, musik og andet der gør eventet unikt.

Del dette posts

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på email

Se andre opslag

Firma events

Ny samarbejdspartner

Bautahøj Konferencecenter er med på listen over samarbejdspartnere. For at sikre at vores nye samarbejdspartner Bautahøj Konferencecenter ved hvad det vil sige at afslutte/starte en

Firma events

Trelleborg AB på tur fra Helenekilde Badehotel

MTB skabte vil begejstring Mange nationaliteter var til stede da direktionen fra Trelleborg AB skulle afholde et 2 dags direktionsmøde på Helenekilde Badehotel. Efter dag

Luk menu
×
×

Kurv