Mobil: 23439322 Mail: info@sponzmtbcenter.dk

TDC på tur fra Ellesøhus

Afslutning af en god konferencedag

Efteråret er en af de smukkeste perioder at opleve skoven. Bladene findes i alle tænkelige farver og når solen kigger frem er det magisk at sidde midt i det hele på en mountainbike. 


Efter en lang dag i mødelokalet, skaber det glæde og store smil, at slutte dagen med lidt fysisk aktivitet. I dag startede vi fra Ellesøhus som er TDCs eget konferencested. 
Vi havde kørt det store setup i stilling, så da deltagerne kom trætte ud af lokalet efter en lang dag, stod cyklerne klar. Det bliver efterhånden tidligere og tidligere mørkt, så på alle cyklerne, var der monteret lygter. 


Der blev kørt på en forholdsvis kort rute, som vi kørte 4 omgange på. Deltagerne oplevede hvordan de blev mere og mere trykke ved cyklerne og omgivelserne, hvilket betød at farten steg for hver omgang – og sidste omgang blev faktisk lidt af en konkurrence på tid. 
Alt i alt blev der kørt 19 km, på godt 2 timer. 


En af deltagerne udtalte ” hvor er det bare fantastisk at slutte dagen på sådan en vidunderlig måde”.

Selv om efteråret er over os, betyder det ikke at der ikke kan laves firmaevents – vi har lys til alle cykler, så I kan sagtens blive guidet rundt på alle tider af døgnet. Faktisk giver mørket en hel anden, og fantastisk, oplevelse i skoven. 

Kontakt os hvis du ønsker at høre mere om hvad vi kan gøre for netop dit team. 

Del dette post

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på email

Se andre opslag

Uncategorized

Udlejning i Tisvilde et stort hit

Påsken bød på mange glade kunder i Tisvilde Hegn Påsken startede for os med levering af cykler til et sommerhus i Tisvilde. En familie har

Luk menu
×

Kurv