Mobil: 23439322 Mail: info@sponzmtbcenter.dk

Trelleborg AB på tur fra Helenekilde Badehotel

MTB skabte vil begejstring

Mange nationaliteter var til stede da direktionen fra Trelleborg AB skulle afholde et 2 dags direktionsmøde på Helenekilde Badehotel.

Efter dag 1. skulle der lidt frisk luft til hjernen. Nogle af deltagerne vill gerne udfordres mens andre blot ønskede at komme ud og få lidt frisk luft. Det var vigtigt at der midtvejs også var plads til lidt hygge.
Det resulterede i at vi kørte afsted i samlet flok og indlagde en kage/kaffepause ind efter ca. 10 km. Herefter blev holdene del op i to hvor det ene hold gav den alt hvad tøj og cykler kunne holde til. Alt imens det andet hold sikker begav sig mod hotellet i mere roligt tempo.

Turen startede kl. 15 og da efteråret er over os, blev det efter kagestoppet nødvendigt at tænde lygterne. Alle deltagerne fik lov til at opleve hvor fantastisk skoven er når mørket falder på og hvor intenst det er at kunne se sporet i lygternes lyskegle.

Begge hold så en flok rådyr på vejen tilbage, dette til stor begejstring for deltagerne.

Del dette post

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på email

Se andre opslag

Uncategorized

Udlejning i Tisvilde et stort hit

Påsken bød på mange glade kunder i Tisvilde Hegn Påsken startede for os med levering af cykler til et sommerhus i Tisvilde. En familie har

Luk menu
×

Kurv